LAURO PAOLINI GREEN SOAP CONCENTRATED ZELENÉ MÝDLO 1L
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Vyprodáno

LAURO PAOLINI GREEN SOAP CONCENTRATED ZELENÉ MÝDLO 1L

Lauro Paolini Green Soap koncentrovaný je kvalitní čistící prostředek určený především pro profesionální tetovací studia. Tento produkt je vyroben s přídavkem aloe vera, která je známá svými hydratačními a hojivými vlastnostmi.

399,00 Kč S DPH

329,75 Kč Bez DPH

block Vyprodáno

local_shipping Česko: Balíkovna 75Kč, Parcel Shop 65,-Kč, Balík do ruky 99Kč, GLS 89Kč, nad 999Kč ZDARMA.

local_shipping Slovensko: Parcel Shop 5,9 Eur, GLS 5,9Eur, nad 99Eur ZDARMA Detaily

Lauro Paolini Green Soap

Lauro Paolini Green Soap je kvalitní čistící prostředek určený především pro profesionální tetovací studia. Tento produkt je vyroben s přídavkem aloe vera, která je známá svými hydratačními a hojivými vlastnostmi.

Popis

Lauro Paolini Green Soap je vysoce koncentrovaný čistící prostředek, který se používá k odstraňování přebytečného inkoustu a krve během tetování. Je také ideální pro čištění a údržbu tetovacích strojků a dalšího vybavení.

Klíčové Vlastnosti

  1. Koncentrovaná Formule: Tento produkt je vysoce koncentrovaný, což znamená, že ho můžete ředit s vodou v poměru 1:8, nebo poměru, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám.
  2. Univerzální Použití: Tento čistící prostředek je ideální pro odstraňování inkoustu, krve a dalších nečistot během procesu tetování. Může se také používat na čištění a údržbu tetovacího vybavení.
  3. Profesionální Kvalita: Lauro Paolini je značka, která je dobře známá mezi profesionálními tetovacími umělci po celém světě pro své výrobky vysoké kvality.

Použití

Zřeďte Lauro Paolini Green Soap s čistou vodou v poměru, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám. Pro běžné použití se doporučuje poměr 1:8 (produkt:voda). Po dokončení tetování můžete tento produkt použít k čištění kůže. Také můžete použít tento produkt k čištění a údržbě vašeho tetovacího vybavení.

5235