I AM INK SPRARTAN TATTOO CLEANSER SPREJ 250ML
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

I AM INK SPRARTAN TATTOO CLEANSER SPREJ 250ML

I Am Ink - The Spartan Tattoo Cleanser 250 ml

Spartanský tetovací čistič od I Am Ink je perfektní pomocník k odstranění přebytečné barvy. Toto revoluční mýdlo absorbuje nadbytek barvy a váže jej tak, aby bylo možné jej vyjmout např. celulózou.

390,00 Kč S DPH

322,31 Kč Bez DPH

dodání 1-3 dny
check Skladem

local_shipping Česko: Balíkovna 75Kč, Parcel Shop 65,-Kč, Balík do ruky 99Kč, GLS 89Kč, nad 999Kč ZDARMA.

local_shipping Slovensko: Parcel Shop 5,9 Eur, GLS 5,9Eur, nad 99Eur ZDARMA Detaily

I Am Ink - The Spartan Tattoo Cleanser 250 ml

Spartanský tetovací čistič od I Am Ink je perfektní pomocník k odstranění přebytečné barvy. Toto revoluční mýdlo absorbuje nadbytek barvy a váže jej tak, aby bylo možné jej vyjmout např. celulózou. Vzhledem k lepicí konzistenci povrchově aktivní látky je šablona chráněna před rozmazáním a zákazníkem je ušetřena bolest způsobená třením. Na rozdíl od nejběžnějších produktů je Spartan Tattoo Cleanser velmi úrodným a dobře pěnivým složením povrchově aktivní látky. Extrémně mírný vzorec zajišťuje, že kůže není navíc podrážděna. Poškozená kůže je méně schopna vázat vlhkost než neporušená. Protože přirozená kožní bariéra je při tetování narušena, je důležité v tomto bodě podporovat pokožku. Vybrané složky, jako je propylen, glykol a glycerin, poskytují pokožce vlhkost.

Směs aminokyselin, vodního rozpustného radikálního vychytávače a peptidů vyrobených I Am Ink, sestávající z argininu, pantenolu, prolinu, glycinu, hydrolizovaného sójového proteinu a bis (tripeptid-1) mědi, stimuluje kolagenní syntézu vlastní fibbrastů kůže na kolagenové syntéze kůže. To může pomoci pokožce obnovit její původní stav. Vynikající radikální vychytávače, jako je schizophyllan a kyselina ethyl askorbová, poskytují další syntézu kolagenu. Tato kombinace zajišťuje, že se kůže může oživit co nejrychleji. Dále byl přidán mentol pro zmírnění citlivosti.

4824