TATTOOMED® PMU CARE 2,5ML PRO REGENERACI PO PMU A MICROBLADINGU
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

TATTOOMED® PMU CARE 2,5ML PRO REGENERACI PO PMU A MICROBLADINGU

TATTOOMED® PMU CARE 2,5ml je unikátní péče pro optimální regeneraci pokožky. Podporuje pokožku při hojení a pomáhá uzavřít barevné pigmenty do zdravé pleti. Zabraňuje nepříjemnému napětí a podráždění. Profesionální péče PMU Care byla vyvinuta speciálně pro potřeby ošetření permanentního make-upu a microbladingu. Skládá se ze 2 speciálních aplikací produktů, které lze použít v kombinaci nebo jednotlivě v závislosti na potřebách pokožky. Péče chrání barvy, je dermatologicky schválená, 100% veganská a neparfémovaná.

29,00 Kč S DPH

23,97 Kč Bez DPH

dodání 1-3 dny
check Skladem

local_shipping Česko: Balíkovna 69Kč, Parcel Shop 79,-Kč, Balík do ruky 99Kč, GLS 99Kč, nad 999Kč ZDARMA.

local_shipping Slovensko: Parcel Shop 5,9 Eur, GLS 5,9Eur, nad 99Eur ZDARMA Detaily

PMU CARE 2,5ml péče pro optimální regeneraci pokožky

Podporuje pokožku při regeneraci a pomáhá uzavřít barevné pigmenty do zdravé pleti. Zabraňuje nepříjemnému napětí a podráždění.

Profesionální péče PMU Care byla vyvinuta speciálně pro potřeby ošetření permanentního make-upu a microbladingu. Skládá se ze 2 speciálních aplikací produktů, které lze použít v kombinaci nebo jednotlivě. V závislosti na potřebách pokožky.

  • regenerační péče
  • zklidňuje pokožku
  • chrání barvy PMU
  • dermatologicky schváleno
  • 100% vegan
  • bez parfému

Naše doporučení: V prvních dvou dnech léčby doporučujeme používat PMU AKUT. Následně doporučujeme pokračovat v aplikaci PMU CARE následující týden.

4025